9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
spot_img

Какво харесват мъжете в жените?

Една жена дори да е безумно привлекателно, това съвсем не означава, че ще завърти безпаметно главата на мъжа. Той всякога се заглежда по добрата фигура, но това не означава, че дори да се стигне до интимна връзка, трудно ще я направи своя съпруга.

Има няколко неща, на които представителите на силния пол държат тяхната половинка да притежава.

Спокойствието.

По-голямата част от кралете на драмата са жени. Познанствата и връзката с тях означава много сплетни, импулсни решения, душевни разговори и драми, достатъчни за няколко живота. Мъжете харесват спокойните натури, не търпят дългите и чести обяснения, както и сълзливите разкази и преразкази за приятелки, братовчедки или просто за ситуацията, в която е изпаднала главната героиня от сериала.

Чистотата.

Красотата е нещо повече от козметика и модни прически. Мъжът бива привлечен повече от жена, чиито коси ухаят на чисто и кожата й е увлажнена, отколкото наплесканото с най-скъпа пудра лице.

Интелектът.

На някой може да се стори крайност твърдението, че мъжете ценят интелекта в жените, но е така. Умната дама не крие амбициите си, тя знае цената на образованието и постоянно иска да надстрои нещо в себе си. Представителите на силния пол, ако също са образовани, държат избраницата им да е на ниво, да имат какво да си кажат с нея, след като станат от леглото.

Загрижеността.

И мъжете, и жените инстинктивно са привличани от хора, които в пиков момент биха се грижили за тях. Много жени се раждат с този инснтинкт, но не много от тях го показват.

Креативността.

Умението да се оценява живота и заобикалящата среда – това е този вид креативност, която привлича мъжете. Те харесват жени, които могат да им помогнат с уникални решения на житейските проблеми.

Дисциплината.

Да си родител, е тежко, но става още по-тежко, когато няма дисциплина. Мъжът търси жена, която да спазва домашните правила и да помогне да се изгради добро поведение в децата.

Лоялността.

Когато мъжът срещне жената, с която смята да обвърже живота си, започва да наблюдава отношението й към другите хора. Ако тя се отнася зле със своите приятели и ги лъже, той започва да си мисли, че тя може да постъпи така и с него.

Дружелюбието.

Няма нищо по-съблазнително от скромноснтта и умението да се отнасяме към всички с уважение и доброта.

Искреността.

В съвременния свят лесно може да се създаде картината на идеалния живот с помощта на социалните мрежи, но истинският мъж търси искрената жена.

Зрелостта.

Зрелостта няма нищо общо с възрастта на човека. Умствената и емоционалната зрялост – това са качества, които търсят всички мъже, тъй като не им се губи време с жена – дете.

Оптимизмът.

Няма нищо по-сексуално от това човек да вижда чашата наполовина пълна, а не наполовина празна.

Романтиката.

Мъжете и жените търсят партньор, който е и поне малко романтик в душата си. Приятно е всякога да усещате тази искра, да получавате неочаквано и без повод цветя от мъжа или заедно да планувате романтична отпуска.

Любовта.

Любовта е била и всякога ще бъде в основата на здравата връзка. Където няма любов, трудно се гради доверие и уважение. Затова направете всичко възможно да я съхраните и ще бъдете щастливи.

Следвай ме – Стил

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles