-0.2 C
София
петък, април 19, 2024
spot_img

Над 5000 книги събра „Оздравей с книга“

Над 5000 книги и редица забавни игри събра дарителската акция на Университетската специализирана болница по онкология (УСБАЛО) „Оздравей с книга“. Тя започна в началото на декември и приключи по Коледа.

Акцията се осъществи съвместно с платформата „TimeHeroes“. В нея се включиха както десетки отделни хора, така и издателства като „13 века България“, „Златното пате“ и много други.  Благодарение на мебелите от Нова Телевизия и предаването „На кафе“, Brightive, Intelligent systems, Graffiti studio, „Йор рум“ и др. в болницата беше оборудвано и помещение за библиотека, в което пациентите да могат да се откъснат от болничния живот.

Книгите, които се оказаха в повече, са предоставени на други държавни болници. Детската литература замина за детските линики по Уши нощ и гърло по онкохематология в Университетската специализирана болница по онкология (УСБАЛО) в столицата. Малка част от книгите за възрастни ще намерят място във Военно-медицинска академия и Александровска болница.

Университетската специализирана болница по онкология благодари на всички хора за подкрепата и съпричастността. Весели празници!

 

 

Следвай ме – Здраве

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles