19.8 C
София
сряда, април 24, 2024
spot_img

Безплани прегледи по 9 специалности в болница „Св. София”

Безплатни прегледи от лекари от различни специалности ще се проведат в Многопрофилната болница за активно лечение „Св. София” в столицата. Те ще се осъществяват на 9 май, като за яхне се изисква направление от личния лекар.

Прегледите саврамките на Деня на отворени врати и 12-а годишина от създаванетона лечебното заведение.  Топ лекари от 9 специалности ще преглеждат и консултират безплатно. Дните на отворени врати са традиция за МБАЛ „Света София“ и се провеждат по повод годишнината на МБАЛ “Св.София“ и на 17-ти септември – Св. Мъченици София, Вяра, Надежда и Любов. На 9-ти май пациентите ще могат да разчитат на професионалното мнение на лекарите от следните направления:

-Акушерство и гинекология

-Ортопедия и травматология

-Кардиология

-Клинична хематология

-Гастроентерология

-Неврология

-Очни болести

-Хирургия

-Физиотерапия и рехабилитация

Необходимо е само предварително записване на телефоните на болничната регистратура 02/8184600 и 02/8184608. Желателно е пациентите да носят със себе си медицински документи, които удостоверяват здравословното им състояние. Ако по време на прегледа се наложи назначаването на изследвания, те ще бъдат извършени по ценоразписа на лечебното заведение.

 

 

Следвай ме – здраве

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles