16.8 C
София
петък, май 24, 2024
spot_img

Безплатни гинекологични прегледи в „Майчин дом“ – София

Безплатни гинекологични прегледи ще се провеждат в Специализираната АГ-болница“Майчин дом” в София, съобщиха от там. Те ще се осъществяват от 16 април и ще продължат до 27 април. Инициативата се организира от екипа на изпълнителния директор на “Майчин дом” доц. д-р Иван Костов по повод Международния ден на здравето, който светът отбелязва на 7 април.
Международният ден на здравето е прекрасен повод да припомним на всички наши пациентки, че трябва да следят внимателно своето здраве и да не пренебрегват редовните профилактични прегледи. И тъй като тази година 7 април беше по време на Великденските празниците, аз и моят екип решихме да превърнем този един ден в цели две седмици с безплатните гинекологични прегледи.”, коментира доц. д-р Костов.
Прегледите включват ултразвукова и ендоскопска диагностика и са насочени към лечение на различни заболявания, засягащи половата система на жената като миомни болести, кисти на яйчниците, изпускане на урина, полепи по лигавицата на матката и стерилитет.
Консултациите ще се провеждат всеки ден между 13:00 и 14:30 ч. в “Майчин дом”. Всяка жена, която желае да се прегледа, може да направи това след предварително записване на телефон 02 9172 233. Записванията са възможни всеки работен ден между 10:00 и 12:00 часа.

 

Следвай ме – Здраве

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles