9.1 C
София
петък, март 29, 2024
spot_img

Веригата АВАНТИ – българските магазини със стоки от високо качество

⚠ Във връзка с публикуваната информация от някои онлайн сайтове и споменаването на верига магазини “Аванти” като част от чуждите вериги, противопоставящи се на предложението да се продава поне 50% българска продукция в тях, искаме категорично да заявим следната позиция:

Магазини АВАНТИ, вижте ТУК и ТУК къде е най-близкият

1. Споменаването на компанията “Аванти” в тези публикации е некоректно и невярно!

2.Верига магазини “Аванти” е 100% българска компания и си плаща всички данъци в нашата държава България!

3. Верига магазини “Аванти” подкрепя изцяло българските продукти и производители и категорично застава зад всяко разумно предложение, стимулиращо българската икономика!

4. Също така не приемаме да ни се оказва натиск за повишение на цените! В ситуация на криза и на стоки от първа необходимост да злоупотребява с доверието на българския потребител, за нас е арогантно и цинично поведение!

В знак на уважение към нашите клиенти и българския потребител ние обещаваме да продължаваме да поддържаме високо качество на ниски цени!

‍Благодарим ви за доверието!

Междувременно, от АВАНТИ-Варна напомниха, че в АВАНТИ вече може да закупите хранителни продукти от първа необходимост като брашно, варива и консервирани продукти.

„Имаме даже и кисели краствички.  Заповядайте в магазини АВАНТИ”, казват от там.

Впрочем, веригата магазини АВАНТИ обяви  още в началото на месец април, че в нейните магазини започва продажбата и на хранителни продукти от първа необходимост.  (Вижте ТУК)

Следвай ме – Гурме

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles