19.8 C
София
сряда, април 24, 2024
spot_img

Джим Кери приключва кариерата си (ВИДЕО)

Американският комедиен актьор Джим Кери слага край на кариерата си, защото възнамерява да се пенсионира. Това сподели самият той в интервю пред Кит Хувър за Access Hollywood, съобщават от Hollywood Life.

Все пак Кери не изключва варианта да участва в интересни проекти в бъдеще, обяснявайки, че би се включил в продукция, която ще е важна за хората. Такава възможност той вижда в биографичен филм за Доли Партън, която по-рано сподели, че ще се радва Джим Кери да изиграе нейния музикален партньор Портър Вагонър.

„Може да продължа (да снимам б.р.), но си взимам почивка. Наистина харесвам моя тих живот, обожавам да рисувам с четката по платното и обичам моя духовен живот… Аз имам достатъчно. Аз съм направил достатъчно. Аз съм достатъчен.“, казва Кери.

Преди няколко дни прочутият комедиен актьор  излезе с остър коментар по повод скандала с шамара, който Уил Смит удари на водещия на церемонията на наградите „Оскар“ Крис Рок. Според Кери този удар е нанесъл непоправими щети не само върху кариерата на Смит, но и върху цялата „безгръбначна“ холивудска индустрия. „Беше много ясно послание: „Ние вече не сме Клуба на готините“, добавя Кери, визирайки ситуацията в американската филмова индустрия.

Джим Кери е смятан за един от най-успешните актьори в Холивуд. Той става известен с участията си във филмите „Маската“, поредицата „От глупав по-глупав“, „Батман завинаги“ и др. Носител е на Златен глобус за участието си във филмите „Шоуто на Труман“ и „Човек на Луната“, но така и не вдига победоносно заветния „Оскар“.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles