32.8 C
София
петък, юли 19, 2024
spot_img

Домашно баунти

Приготвя се само с три продукта, много е вкусно, недостатъкът му е, че свършва много бързо

От: Александра Златева

Вероятно Ви се е случвало навън да вали или вече да сте напазарували и да предвкусвате почивката, когато детете започва да капризничи.

АВАНТИ

Иска десерт и то не какъв да е, а баунти. От ситуацията можете да излезете елегантно така, че и то да е доволно, и Вие да не излизате отново навън, като му го приготвите у дома.

Всяка домакиня има вкъщи пакетче кокосови стърготини. Със сигурност сте скрили някъде черен, натурален шоколад за така отлаганата диета, на която все не идва ред. Вероятно в хладилника има изостанала кутийка пудинг от 20 грама или по-голяма, отворена, от която заделете въпросните 20 грама. Това са Вашите продукти за Вашето баунтни.

Приготвяне:

Пудингът се смесва с кокосовите стърготини. Оформят се фигурки, подобни на малки кебапчета. Замразяват се в хладилника за 30-ина минути. През това време се разтопява шоколадът. Когато той се охлади, но не чакайте да се втвърди отново, потопете всяко „кебапче“ в него. Подредете в чиния и отново замразете в хладилника. Това е десертът за Вашето дете, пък и за Вас. Към него можете да си направите ароматно кафе или чай. Тези продукти можете да намерите на атрактивни цени във веригата магазини АВАНТИ (виж ТУК).

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles