20.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
spot_img

Еноти рисуват картини

Стопаните им ги продават ги като шедьоври, опашка от купувачи

Еноти рисуват картини. Струва ви се невероятно, но е истина. Художници са  косматковците Пайпър и Чийто, които живеят в САЩ. Стопаните им разпродават техните картини като шедьоври. Купувачи чакат да бъде нарисувана нова и я взимат веднага, съобщава сайтът „Май модърн мет”.

Пайпър и Чийто съжителстват с пет котки и куче на име Луна. Всички животни са спасени или взети от приюти от стопаните им Мичъл и Сара Тайм.

Двата енота обаче не се задоволяват само с това да позират за снимки и да безобразничат. Пайпър и Чийто с готовност демонстрират художествените си таланти. Тъй като миещите мечки обичат да докосват с „ръце” каквото им попадне, стопанката им Сара веднъж им предложила да порисуват с боички. Заниманието толкова се харесало на Пайпър и Чийто, че оттогава косматите творци създават картина след картина.

Потребителите в интернет проявили жив интерес към творчеството на енотите и започнали да настояват Сара и Мичъл да продават картините им. Така се зародил малкият арт бизнес на Пайпър и Чийто.

Следвай ме – Хоби / Шоу

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles