12.8 C
София
петък, април 19, 2024
spot_img

Забраняват влизането в софийски улици заради миене и ремонти

Забраняват влизането в софийски улици заради миене и ремонти. Това става ясно от съобщение на Столичната община. Във връзка с миене  на пътното платно, тротоари и спирки  на бул. „Симеоновско шосе“ в участъка от Софийски Околовръстен път (СОП) до бул. „Д-р Г. М. Димитров се въвежда промяна в организацията на движение, се казва в него.

От 00.30 часа тази нощ до 04.30 часа на 4 юли се забранява влизането на пътни превозни средства първо по западното пътно платно, а след това по източното пътно платно на бул. „Симеоновско шосе“ в участъка от СОП до ул. „Проф. д-р Иван Странски“. От 00.30 часа до 04.30 часа на 5 юли  се забранява влизането на пътни превозни средства първо по източното пътно платно, а след това по западното пътно платно на бул. „Симеоновско шосе“ в участъка от ул. „Проф. д-р Иван Странски“ до бул. „Д-р Г. М. Димитров“.

От  6 юли до 10 август пък се забранява  престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. „Якубица“ в участъка от адм. № 2 до ул. „Кораб планина“ заради ремонт.

Забранява се влизането на автомобили и в  участъци на ул. „Кешан“ и ул. „Христо Ковачев“ във връзка с подмяната на улични канали и съпътстващи водопроводи по двете улици. Затова се налага и промяна на движението.  За цета се забранява влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства както следва:

от 6 юли до 3 август, включително по ул „Кешан” между ул. „Ангиста” и ул. „Христо Ковачев”;

от  4 до 26 август включително това се забранява и  по ул „Христо Ковачев” между ул. „Кешан” и ул. „Екзарх Йосиф“.

Следвай ме – Общество

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles