15.8 C
София
петък, април 26, 2024
spot_img

Звездни двойки с деца от сурогатни майки

Сурогатното майчинство, макар и неузаконено в много страни, звездни двойки или звездни самотници го предпочитат, за да се сдобият с деца.

Алла Пугачова и Максим Галкин

През септември 2013 г. двойката се сдоби с близнаците Лиза и Хари от сурогатна майка.

„В борбата против сурогатното майчинство аз виждам просто едно непросветено общество. В това няма нищо лошо”, коментира тогава Максим Галкин в интервю за „Комсомольская правда”.

Никол Кидман

Актрисата е майка на две осиновени деца по време на брака си с Том Круз и една родена дъщеря през 2008 г. от втория си съпруг Кит Урбан. През 2010 г. двойката изненада роднините и приятелите с новината, че чака момиченце от сурогатна майка. Детето беше наречено Фейт.

Елтън Джон

Когато на света се появиха двамата синове на звездата и неговия приятел Дейвид Ферниш, и двамата се намираха в родилната зала. Живот на децата им даде сурогатна майка.  И за двете износвания те се обърнаха към една и съща жена.

Рики Мартин

Латиноамериканският певец всякога мечтаел да стане баща. Затова се решил на самотно бащинство с помощта на сурогатна майка. Неговите близнаци Матео и Валентино са родени през август 2008 година.

Филип Киргоров

Дъщерята на певеца Алла-Виктория и синът му Мартин е износила и родила сурогатна майка. Самият Филип Киркоров е против понятието „сурогатство” и предпочита да нарича жената, чрез която са се появили на бял свят „приятелка” или „добра позната.

Тайра Бенкс

През септември 2015 г. супермоделът Тайра Бенкс съобщи пред „People”, че с приятеля й Ерик Асъл вече две години не могат да заченат дете. През януари следващата година те се сдобиха с момченце, родено от сурогатна майка.

Люси Лю

Независимо, че актрисата не обича да разпространява „новини” за личния си живот, през август 2015 г. стана известно за появата на нов мъж в живота й синът й Рокуел  Лойд Лю. Самотната майка сподели пред „US Weekly”, че мъничето се е появило на бял свят с помощта на сурогатна майка.

Сара Джесика Паркър

Актрисата и дизайнер на обувки роди първото си дете Джеймс Уики през 2002 г. След това с мъжа си Матю Броделик много активно се стараеше да попълни семейството, но не се получаваше. След шест години тя призна пред „Access Hollywood”, че чака близнаци от сурогатна майка.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles