6.1 C
София
събота, април 27, 2024
spot_img

Как да превърнем евтината дреха в ефектна?

Евтината дреха съвсем не означава, че е некачествена. Понякога точно бюджетните неща могат да бъдат много ефектни и да направят неповторимо впечатление, ако пипнем някои допълнения по тях. Може да се случи и обратното, скъпият тоалет да е пълен кич, ако сме прекалили с някои детайли и аксесоари. Например, дори добре ушитият костюм може да изглежда евтин, ако е с пластмасови безвкусни копчета.  Просто, купете малко по-скъпи и ги сменете. Ефектът ще бъде напълно различен. Същото е и с коланите. Често пъти рокли, палта и манта се продават с евтини и кичозни колани. Просто ги сменете или въобще ги махнете.

Един цветен шал върху конфекционната рокля или блуза ще я направят неповторима. Същото важи и за кърпичка в джобчето на сакото. А защо не и усукано шалче вместо колан към полата, което се спуска феерично на хълбока?!

Помислете върху допълненията, още когато избирате дрехата. Купете тази, към която вървят повече от един аксесоар, например шалове, колани, брошки. Така от един тоалет ще можете да пригаждате поне два или три.

 

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles