11.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
spot_img

Кръдоварителска акция по инициатива на Словашкото посолство

За трета поредна година по инициатива на Посолството на Словашката република в България и на БЧК, и със съдействието на Националния център по трансфузионна хематология (НЦТХ) ще се проведе кръводарителска акция, съобщиха от червенокръстката организация. Надсловът е „Най-ценната капка спасява живот“.

Тя е насрочена за 21 ноември – Денят на християнското семейство, от 9.30 до 13.00 часа в сградата на посолството. В нея ще се включат служители на посолството и дипломати, доброволци, служители и партньори на БЧК, студенти и граждани на София. За трета поредна година по инициатива на Посолството на Словашката република в България и на БЧК, и със съдействието на Националния център по трансфузионна хематология (НЦТХ) ще се проведе кръводарителска акция, Следвай ме - Здраве

Eкипите на Националния кръвен център ще очакват всички желаещи да помогнат на нуждаещите се от кръвопреливане в сградата на словашкото посолство. Влизането ще се осъществява с лична карта. Посолството на Словашката република в България се намира на бул. „Янко Сакъзов“ 9.

Всеки ден повече от 500 деца, родилки, тежко болни пациенти и пострадали се нуждаят от нашата съпричастност, за да бъде спасен животът им.

 

Следвай ме – Здраве

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles