18.1 C
София
петък, март 29, 2024
spot_img

Лили Иванова рекламира спортно облекло

Снимки: Диляна Флорентин

Естрадната дива Лили Иванова рекламира спортно облекло. На снимки, предоставени за медиите, тя е облечена в модели от дебютната колекция на DJ Мартен Роберто и Никола Владимиров. Дрехите са с новия градски бранд „КРИСТАЛ“ и се разпознават по стил, класа, бунт и безвремие, което е и посланието на марката. Това е създадена експериментална колекция дрехи, която не се съобразява с пазара и желанията на масовия потребител. Създателите й са от началото до края по веригата на създаването им – от плата, кройката до шева и самия печат.

Името на бранда „КРИСТАЛ“ не е избрано случайно, то е референция към едно емблематично място за София от близкото минало.

Тази колекция включва осем монохромни артикула, сред които акценти са овърсайз т-шърт, овърсайз суичър без цип, деним яке и деним панталон.

С демонстрацията на облеклата естрадната прима Лили Иванова доказа, за кой ли път, че има жени пред които годините са безсилни.

Междувременно стана ясно, че турнето на поп дивата се очертава като изключително силно.

То започва с концерт във Велико Търново на 29 март в Дворецът на културата и спорта „Васил Левски“, билетите за него вече са разпродадени. На 16 април тя ще пее в зала „Младост“ в Бургас. И в двата града организаторите пускат допълнителни билети. Дивата на българската естрада ще пее още в спортната зала “Орловец” в Габрово. В Гоце Делчев на 8 април (СК “Неврокоп Aрена”), Ямбол ще бъде на 17 април (спортна зала “Диана”), в Шумен на 8 май (Aрена Шумен), в Хасково на 1 юни (спортна зала “Дружба”), в ресторант „Лебед“ в Панчарево на 21 юни, във Варна на 30 юни (Летен театър) и в Пловдив на 17 септември (Античен театър).

Лили Иванова възнамерява да завърши годината с два концерта в зала 1 на НДК, на 8 и 9 декември.

Следвай ме – Стил

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles