2.7 C
София
петък, април 19, 2024
spot_img

Мъж намери загубения си билет от лотарията с печалба $1 млн.

Американец от щата Тенеси успя да открие лотариен билет с печалба от един милион долара, който изгубил на паркинг, съобщиха световните агенции. Ник Слатън от град Спарта научил на 11 март, че печели 1 178 746 долара от лотарията с билета си.

„Бях шокиран, не можех да повярвам“, казва мъжът, който купил билета от местната бакалия на 10 март. Щом научил, че печели, той се втурнал да сподели радостната вест с годеницата си, която била на работа, след което продължил с множество обиколки на града, включително съпроводил брат си до магазин за авточасти, после обядвали в заведение.

Час по-късно мъжът от еуфория изпаднал в паника, след като установил, че билетът му го няма. Според правилата на лотарията, ако собственикът загуби билета си, за печалбата може да претендира този, който го е намерил. Слатън веднага тръгнал обратно по маршрута си от деня и открил билета на паркинга на магазина за авточасти.

„Това е билет за един милион долара и някой го беше настъпил“, каза Ник. Той прибрал билета и си взел печалбата. Двамата с годеницата му възнамеряват да продължат да работят, да си купят нови коли и собствена къща, и да инвестират.

Следвай ме – Хоби / Шоу

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles