13.8 C
София
петък, май 24, 2024
spot_img

Най-мачовските професии в очите на момичетата

Всяка професия има своите достойнства с приноса си към обществото, но някои са направо мачовски в очите на момичетата. Ето кои са те: .

Полицай – на жените, дори на тези, които се имат за силни, им е необходима защита. Кой може да им я осигури по-добре от човекът, който по призванието на служебните си задължения побеждава бандити, разплита сложни случаи и е винаги на страната на доброто.

Мануален терапевт – момичетата са убедени, че изкусните ръце могат да масажират не само мускуите и схванатия врат. Те могат да доставят удоволствие във всичко, което им бъде разпоредено.

Инженер – сериозните девойки го харесват, защото той им вдъхва осведоменост и увереност във всички решения и действия.

Лекар – той е грижовен, умен и проницателен. Такава комбинация в най-голяма степен е най-острата стрела в кочана на Амур. Любовник в бяла престилка е толкова сексуална фантазия за момичетата, колкото и медицинска сестра за момчетата.

Адвокат – той е осведомен и уверен в себе си. Тези качества той проявява не само в професията, но и в живота. Те са идеални и за взаимоотношенията, смятат младите жени. Още повече в опаковката на строг костюм, те направо лудват по него.

Маркетолог – тази все още нова професия е харесвана от пресметливите млади дами, които планират бъдещето си от рано. Презентации, креативизъм и постоянно творческо вълнение за тях е истинският начин на живот. Освен това, маркетолозите имат добри доходи, а в средите им момичетата могат да създадат много полезни за кариерата си контакти.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles