12.3 C
София
петък, март 29, 2024
spot_img

Оригинални подаръци за Мариите

Пет интересни бургаски идеи как да ги изненадате на 15 август

От: Мариета Ханджиева, Бургас

С атрактивни предложения за незабравими почивни дни и островни емоции ще ви изкуши тематичният бургаски уикенд, посветен на всички, които носят красивото име Мария. Ако искате на изненадате своя любима Мария или близка приятелка за празника, ето няколко нестандартни, но впечатляващи подаръка, които можете да изберете в Бургас:. Полет с парапланер над морето и безплатна фотосесия на незабравимия момент. Ако искате да блеснете с един по-екстремен подарък, това е точно за вас. С него ще подарите не само уникално преживяване, но и прекрасен спомен за цял живот. Можете да закупите оттук ваучер за летене. Книга с автограф от любим автор. Фестивалът „С книга на плажа“ 2020 ще ви даде възможност да закупите новите и най-предпочитани заглавия като подарък. Освен това можете да персонализирате подаръка с автограф от самия автор и индивидуално послание за имениците. Прекарайте един ден в бургаските музеи и атракциони, като за всички именици входът е безплатен. Ако искате да подарите един по-интересен и изпълнен с исторически дух ден, заповядайте на посещение на всички музеи в Бургас с вход свободен за имениците. Не забравяйте да посетите и изложбите с аквариумни риби и пеперуди, които също са с вход свободен. Локации:

– Регионален исторически музей Бургас / RHM Burgas – Етнографски, Археологически, Природонаучен и Исторически музеи

– Културен Център Морско Казино – Изложби Зарибяващо. Подводен свят – екзотични риби и Snake house

– Експозиционен център Флора Бургас – Изложба на тропически пеперуди

* Морско приключение с пътуване до Острова и концерт  на „Обичайните заподозрени“ и Стефан Вълдобрев сред  вълните.

Ако искате да подарите една приказно изживяване на имениците, може да е посещение на остров Света Анастасия навръх 15 август, когато е и празникът на острова. Това магично място има силна атмосфера, съчетание от романтика и приключения, така че със сигурност ще бъде един чудесен подарък. Част от приятното изживяване ще бъде и лятното парти на острова с „Обичайните заподозрени“ и Стефан Вълдобрев.

* Джаз вечер с голяма компания.

Какъв по-добър подарък за имениците от билет за фестивала Джаз в Бургас 2020? Великолепните певци ще превърнат в незабравим спомен този празник, като ще направят вечерта истински пир за сетивата.

Следвай ме – Общество

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles