12.3 C
София
петък, март 29, 2024
spot_img

Откриват изложба с най-добрите кадри на бургаските фотографи

От: Стефан Минчев, Бургас

Традиционната годишна изложба на Бургаска фотографска общност (БФО) ще бъде открита за разглеждане на 12 септември, четвъртък, от 18 часа. Мястото е експоцентър „Флора“.

Вече 11 години авторите от БФО са неразделна част от културния живот на града. До днес те са реализирани повече от 70 изложби и други фотографски проекти, които са били представени в Бургас, София, Габрово, Стара Загора, Казанлък, Благоевград и в чужбина. В Сдружението членуват 34 фотографи – професионалисти и любители, обединени от влечението си към това изкуство, но всеки от тях има свой собствен стил, технически похвати и естетически виждания.

В своите фотографии членовете на общността не само споделят уловените от тях мигове, но и усещането си за красотата и очарованието във всеки един детайл, както и своите творчески търсения.

Тази година в изложбата участват 19 автори с над 40 снимки, като отново са застъпени всички жанрове – портретна, пейзажна, улична, актова, абстрактна и минималистична фотография. Тя може да бъде разгледана в дните до 28 септември при вход свободен.

Следвай ме – Култура

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles