11.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
spot_img

Отричащ съществуването на COVID-19 фитнес инфлуенсър почина в мъки

33-годишният украинец Дмитрий Стужук споделил за неверието си в социалните мрежи в последните часове, докато бил в съзнание

Фитнес „инфлуенсър“, който смяташе, че COVID-19 не съществува, е починал от вируса на 33-годишна възраст. Дмитрий Стужук е хванал болестта по време на пътуване до Турция и е бил откаран в болница при завръщането си в родната Украйна.

Звездата от социалните медии промотира здравословния живот. Той е изписан от болницата след осем дни лечение, но вирусът причинил сърдечни усложнения. След като инфлуенсърът бил откаран по спешност в болница, бившата му съпруга София, на 25 години, съобщи, че е в „тежко състояние“ и „в безсъзнание“.

Тя споделила с последователите си, че Стужук  има „проблеми със сърдечно-съдовата си система … сърцето му не се справя“. „Неговото състояние е изключително тежко. Никой не може да направи нищо с това.

„Направих всичко възможно, за да живее бащата на трите ми деца. Но сега нищо не зависи от мен.“

Преди края Стужук споделил със своите един милион последователи, че не е вярвал във вируса, докато не е дал положителен тест и не е усетил от първа ръка. „Бях човек, който мислеше, че COVID не съществува … Докато не се разболях.“ Последната снимка, която той си е направил сам преди влошаване на състоянието, му обиколи социалните мрежи.

Следвай ме – Здраве

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles