9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
spot_img

Прибират пейките от парковете и градинките в Бургас

Прибраха повечето пейки от парковете и градинките в Бургас.  Това съобщи кметът Димитър  Николов във Фейсбук и онагледи със снимки как е изпълнена заповедта му.

Кметът Николов наблюдава как се изпълнява заповедта му

„И за мен не е приятно, но хубавото време и раздумките по пейките в парковете и градинките изкушават да се върнем към обичайния си начин на живо”, написа той на стената си. Оставени са  поединично само на някои места, за да не се събират много хора. Днес демонтажът беше направен в „Борисовата градинка” и парковете “Света Троица” и  “Славейков”. В понеделник  предстои премахването им и разреждане само на някои места в “Меден рудник” и  Морската градина. „Не можем да приберем всички, но поне ще ги намалим драстично! Живот и здраве, когато всичко приключи, пак ще ги върнем по местата.

Общинското предприятие натовари пейките

Времето ще става все по-хубаво и ще е все по-трудно да се спазват забраните. Няма друг начин, съжалявам!”, написа той вместо извинение към гражданите си във Фейсбук. По негово нареждане се прави дезинфекция на детски площадки, спортни зони и паркови пространства в цял Бургас. Обработват се дори единични люлки.

Следвай ме – Общество

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles