20.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
spot_img

Филип Киркоров показва нов мегаспектакъл в Пловдив

Филип Киркоров представя новото си шоу, мегаспектакъла „New Project „Я+R“ второе Я” в зала „Колодрума“ в Пловдив. Това съобщиха от общината.

Идеята за втория спектакъл започва от желанието за подобряване на предишното шоу „Я“, създадено от творческия двигател на Цирк Дю Солей – Франко Драгоне.

„Я” бе високотехнологична програма, в която участваха 80 артисти, подбрани от цяла Русия посредством многобройни кастинги. Мащабната продукция и тогава, и сега е дело на легендарния Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на Цирк Дю Солей, но и с бляскавото шоу на Селин Дион „A New Day”. Филип Киркоров без съмнение е най-успешният артист в руската история, който поставя все по-висока летва с всяка следваща продукция. „След реализацията на всички замислени идеи обаче се получава едно абсолютно ново шоу, което надскочи и най-смелите фантазии на зрителите във всеки един аспект“, разказва Филип Киркоров. Тонове на техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт, пристигат в България за шоуто. В новата си програма звездата от български произход кани зрителите на пътешествие в своите най-съкровени мечти, мисли и чувства. Сюжетът на миналата шоу-програма на Филип Киркоров се фокусираше върху дарът, който малкият Филип получи от Бог с думите: „Хората го търсят цял живот, а аз ти го подарявам”. Така зрителите успяха да проследят цялостното развитие на творческата кариера на артиста от първите стъпки към самия Олимп.

В новата програма певецът е съпроводен от образите на „Муза” и „Ангел” – спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип. Концертът ще включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, „счупили” рекордите на руските радио класации, като „Цвет настроения синий” , „Ибица”и др. Зрителите могат да очакват и много музикални изненади като преработената песен на Алла Пугачова „Уважаемый автор“ (1987 г.). Певецът преосмисли и промени куплетите, оставяйки обичания припев в оригиналния му вид. Билети на цени от 40 до 120 лв. се продават в Билетен център пред Община Пловдив, в Туристическия информационен център на пл. „Римски стадион“ и онлайн.

Сн.: Община Пловдив

Следвай ме – Култура

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles