11.8 C
София
петък, април 19, 2024
spot_img

Актьорът Явор Бахаров пак е арестуван

Задържан е заради притежание на марихуана, той все още е в период на условна присъда и изпитателен срок

Актьорът Явор Бахаров е задържан отново и отведен в Четвърто РПУ на МВР в София, съобщиха от полицията. Той е задържан заради притежание на марихуана.

На 29 юни миналата година Бахаров бе осъден окончателно от Окръжния съд в Благоевград на една година условно с четиригодишен изпитателен срок. Актьорът бе заловен да шофира след употреба на алкохол и с 1,43 промила, както и с наркотици през 2020 година.

Явор Бахаров е задържан многократно и преди това.

По непотвърдена информация актьорът е забелязан от полицаи да употребява забранени от закона вещества.

В момента Явор Бахаров се намира в изпитателния срок на условната си присъда, постановена от Благоевградския окръжен съд през юни м.г. за шофиране след употреба на алкохол и наркотици в условията на рецидив. Магистратите измениха едногодишната ефективна присъда, постановена от районните съдии в Разлог, в 1 година „лишаване от свобода“ с 4-годишен изпитателен срок, тъй като Бахаров бил реабилитиран по право по отношение на предишните си осъждания.

Последната му присъда, от която е в изпитателен срок и към момента е заради това, че на 8 февруари 2020 г. актьорът шофирал лекия си автомобил „Мицубиши“ в Банско, когато се разминал с патрул на местното РПУ. На полицаите им направило впечатление, че колата на Бахаров криволичи по пътното платно.

Униформените последвали автомобила на актьора, като подали светлинен и звуков сигнал. Явор Бахаров спрял на ул. „Пирин“ в района на хотел „Кемпински“. Дрегерът показал, че той е употребил алкохол. тестът му да наркотици тогава се оказал положителен за кокаин и канабис.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles