Безплатни консултации по имотни казуси в София

Те ще бъдат на 30 септември, организират се от Националното сдружение „Недвижими имоти“

Безплатни консултации от водещи експерти по въпроси, свързани с казуси за недвижимите имоти ще се проведат в София. Това съобщиха от Националното сдружение „Недвижими имоти“ (НСНИ), което ги организира. Те ще бъдат на 30 септември, в обновената историческа сграда на Централните хали. Събитието е посветено на празника на столицата.  

Посетителите ще имат възможност да зададат своите въпроси както за процеса на покупко-продажба, така и относно определяне пазарната стойност на имотите, често срещани проблеми с документите, наемните взаимоотношения в София, банковото финансиране на сделките и други.

На консултациите ще се засегнат често срещани въпроси, като определяне на адекватна цена за продажба на имоти или за покупка на нов дом, как се постига максимална възвращаемост, какви са стратегиите за получаване на отстъпки и спестяване на средства при покупка на недвижим имот и много други. Освен това, експертите ще обсъдят какви изисквания могат да се поставят пред всеки брокер, за максимална защита на интересите при сделка, както и каква е необходимата документация за успешно приключване на сделка.

 Национално сдружение „Недвижими имоти“ е с 32 години история и доказан авторитет  в България и чужбина. Организацията обединява над 2 500 професионалисти в повече от 30 населени места. От създаването си, НСНИ полага усилия, насочени към непрекъснато повишаване квалификацията на своите членове, към спазването  на етични принципи за работа в сферата на недвижимите имоти, следване на добрите практики и създаване на законова регламентация на професията.

Безплатните консултации по казуси от сферата на недвижимите имоти, е първото от поредица събития, които софийската структура на НСНИ ще организира в столицата. Целта на събитията е подпомагане гражданите, планиращи имотна сделка, да избягват често срещани грешки и потенциални проблеми в процеса на покупко-продажба на недвижими имоти, да се ориентират по-добре при определяне пазарната стойност на своя  имот, да намират навременно, при прозрачни и изгодни за тях условия, необходимото им банково финансиране, да открият, да се доверят и да разчитат на професионалисти в бранша, убедени в тяхната етичност, коректност, опит и професионализъм.

Exit mobile version