13.8 C
София
сряда, април 24, 2024
spot_img

Безплатни представения на „Хелиос”

Млади хореографи ще представят свои решения в събота, на 25 юни в  регионалния център за съвременни изкуства „Топлоцентрала”

Представяне на творческа лаборатория за млади хореографи „Хелиос“ще се състои на 25 юни, събота, от 19.30 ч. в Регионалния център за съвременни изкуства „Топлоцентрала“, съобщиха от Столичната община.Щ бъдат представени резултатите от творческата лаборатория за млади хореографи „Хелиос“. Уникалният за страната образователен проект е организиран от Столичната община чрез Асоциацията за развитие на София, Регионалният център за съвременни изкуства „Топлоцентрала“ и Международната организация и професионална мрежа за хореографи Dance ICONS  във Вашингтон и се финансира  от Столичната община и Министерството на културата.

От 15 юни млади български хореографи от институционални сцени и независимия сектор работиха заедно с хореографа, лектор и главен директор на Dance ICONS Владимир Ангелов. Резултатите от творческия процес ще бъдат демонстрирани пред софийската публика. Входът е свободен.  

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles