8.2 C
София
вторник, март 19, 2024
spot_img

Великият Кристияно Роналдо вкара 800 гола

Манчестър Юнайтед надделя с 3:2 над Арсенал на „Олд Трафорд“, но едно друго събитие засенчи победата на клуба и то е, че Кристиано Роналдо отбеляза два гола, като първият от тях бе под №800 в кариерата му. Великият Кристиан Роналдо продължава да ни изумява, защото неговите голове са сред всички топ първенства в света. Кристиано Роналдо отбеляза 800-ия гол в професионалната си кариера за клуба и страната като неговите голове са направени, както кледва:

  1. 129 от тези за Ман Юнайтед
  2. 5 за Спортинг Лисабон,
  3. 450 Реал Мадрид,
  4. 101 Ювентус,
  5. 115 Португалия

От сайта sledvayme.net се опитахме да посочим 7 причини, защо Кристиано Роналндо е най-добрият футболист не само на нашето съвремие, а може би и за всички времена. Вижте защо:

След като отбеляза 800-ия си гол, изтъквам причините, поради които Кристиано Роналдо е най-добрият в света:

1. Креативност:

Има много играчи, които имат творческа страна, но Роналдо е играч, който може да твори от нулата. Способността му за пасове е възвишена, заедно с визията му е един от факторите, които спечелиха Юнайтед през сезона. Изглежда, че той има трето око и единственият друг играч, който е толкова добър като Роналдо по отношение на креативността, е Лео Меси от Барселона.

2. Динамика

Скоростта му създава проблеми на защитниците, а скоростта му извън топката е просто невероятна. Експлозивността и директното бягане на Роналдо от широки позиции са от ключово значение за Юнайтед, но когато играе като нападател, той не е толкова емоционален. Той може да унищожи отбори на с премигване на окото

3. Стрелба

Завършването му е страхотно, способността му да стреля от почти навсякъде е още по-голяма. Той е смъртоносната сила в света на футбола и може лесно да зашемети вратарите. От превъзходни свободни удари до вълшебно завръщане, Роналдо разполага с всички съставки.

4. Глава

Да можеш да подаваш топката с глава е това, което може да печели мачове, а Роналдо може. Той е 189 см., което е идеалната височина за спечелване на топката във въздуха.

5. Възраст и успех

Роналдо още на 23 години бе наречен „най-добрият играч в света“ е постижение само по себе си, но всъщност да спечелиш наградата е по-голямо. На 37 години той непрестава да ни изумява

6. Работа в екип

Той значително подобри екипната си работа, откакто за първи път пристигна на Олд Трафорд и създава страхотно партньорство с Уейн Рууни. Някои хора ще кажат, че португалската звезда е твърде егоистична, но всъщност може да работи с всеки. През миналия сезон той направи девет асистенции, което показва, че е отборен играч.

7. Импровизация

Неговата импровизация е едно от вълшебните неща за него. Неговите трикове с топката са просто невероятни за гледане как лесно може да обърка защитник.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles