10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
spot_img

Внучката на Симеон Сакскобургготски с провокация (ВИДЕО)

Мафалда показва “убийствени жени писателки” в предизвикателен тоалет

Мафалда, внучката на Симеон Сакскобургготски, в нежна прозрачна рокля разперва бавно ръце край тялото си. С тези кадри започва клипът на новата ѝ песен Bailando Sin Sentido. Тя е третото парче, което момичето пуска от първия си миниалбум. Той излиза на 8 април. Мафалда ще го представи на живо в Мадрид на 21 март. Bailando Sin Sentido е мелодична и бавна песен в стила на Мафалда.

“Тя е за това как се усмихваме, когато отвътре просто искаме да крещим, става дума за противоречието да танцуваме свободно дори когато мислите ни давят, за лекотата да скрием емоциите си от света около нас, без да осъзнаваме, че не сме единствените, които го правят”, обяснява Мафалда пред испанските медии.

Видеоклипът е изключително ефектен, като на моменти извивките на тялото ѝ се променят или леко се размиват. Текста пише самата изпълнителка в Лос Анджелис заедно с композиторките Ноеми Легранд, Кара Харт и Ребека Перл. В деня на жената Мафалда специално ги поздрави, като публикува снимка с тях от студиото.

“Запознайте се с убийствените жени писателки. Те са част от песните, които слушате през последните месеци”, написа в инстаграм внучката на Сакскобургготски.

„Убийствените жени писателки“, които показа Мафалда в Инстаграм.

В миниалбума ѝ ще има 5 парчета, като 4 от тях ще са на испански език, а 1 – на английски. Както Мафалда е казвала, нейното творчество е отражение на вътрешния ѝ свят.

Тя се занимава професионално с музика от много време. Учила е и в колежа “Бъркли” – Бостънския музикален университет.

Следвай ме – Хоби / Шоу

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles