5.8 C
София
петък, април 19, 2024
spot_img

Георги Любенов с коронавирус

Доц. Мангъров – гост на предаването му отказва да се изследва

Водещият на съботно-неделния блок на Българската национална телевизия Георги Любенов е дал положителна проба за коронавирус, съобщи самият той във Фейсбук. Резултатът от профилактичния PCR тест е излязъл тази сутрин. Журналистът няма симптоми, чувства добре и се е самоизолирал в дома си.

Чрез социалната мрежа Любенов призова контактните си лица също да се подложат на тест и се извини за създаденото неудобство.

Този уикенд сред гостите на предаването „Денят започва с Георги Любенов“ бяха вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова, председателят на Съвета за електронни медии Бетина Жотева, евродепутатът Ангел Джамбазки, бившият служебен премиер и кмет на София Стефан Софиянски, както и доц. Атанас Мангъров. Последният, който е завеждащ на Инфекциозното детство отделение в Инфекциозната болница обяви, че няма да се тества.

„Няма да си правя никакъв тест! Вие добре ли сте? Както казах – всеки ден ние лекарите, аз също, лапаме маркуча, не ме е страх. Знам, че бяхме много гости в телевизията, но това се случва всеки ден – около нас има над 200 вируса, мислите ли, че всичките ги разпознаваме ние докторите? Не, разбира се“, заяви пред метии доц. Мангъров.

Следвай ме – Общество / Здраве

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles