12 C
София
четвъртък, април 18, 2024
spot_img

Джош Дюамел и Одра Мари са сгодени

49-годишният актьор, който се среща с Мари от 2019 г., съобщи щастливата новина в събота в Instagram с тяхна снимка на плажа.

Тя намери съобщение в бутилка, изхвърлена на брега, и каза ДА!“

Предложението на 8 януари съвпада и с друг специален повод — 28-мия рожден ден на Мари.

На 10 януари 2009 г. Дюамел се жени за певицата Фърги.

През декември 2019 г. източник на сп. “People” разкри, че Дюамел е „наистина щастлив“ с бившата Мис Свят Америка, с която е започнал да се среща преди седем или осем месеца.

Коментарът на източника дойде на фона на празнично парти, на което двамата присъстваха заедно и на което Дюамел и Мари „бяха заедно през цялото време, цяла нощ“, сподели очевидец пред изданието тогава. Макар че двойката беше забелязана и преди това заедно, партито се състоя около две седмици след като разводът на Дюамел с бившата му съпруга Фърги беше финализиран.

След осем години брак, Фърги подаде молба за развод в края на май 2019 г., близо две години след като тя и Дюамел обявиха раздялата си в съвместно изявление през септември 2017 г.

Бившата двойка, която има 8-годишен син Аксел Джак, добави: „Ние сме и винаги ще бъдем обединени в подкрепата си един за друг и нашето семейство.“

По време на епизод от 2018 г. от подкаста на Дакс Шепърд Дюамел разказа какво очаква с нетърпение в следващия етап от живота си – включително да се установи отново след раздялата си с Фърги:

„Вече не съм на 30 години. На 45 съм. Искам да имам още деца през следващите няколко години. Така че става дума по-скоро за намирането на някой, който е достатъчно млад, за да има деца. Не е сякаш се опитвам да си легна с когото и да е. Аз не съм такъв. Опитвам се да намеря момиче, с което мога да бъда и с което да имам семейство.“

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles