10.2 C
София
петък, март 29, 2024
spot_img

Джулай до Моста в Бургас с музиката на 11 рок групи

От: Стефан Минчев

Неизменната традиция Джулай морнинг да се празнува на бургаския плаж ще продължи и тази година, въпреки всички перипетии, които ни донесе тя. Община Бургас и приятели ще организират събитието на същото място – със сцена горе от лявата страна на Моста и възможност публиката да се разположи долу на пясъка. Както всеки път, то ще е обезпечено със спасители, медицинско лице, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

Тъй като с посрещането на 1 юли празнуваме свободата на духа, всичко ще е безплатно, освен бирата и храната, които можете да си закупите на място. Музикалната част ще започне в 20 часа. Тази година са ангажирани 11 банди, всичките яки и всичките бургаски: Горещ пясък, Once, Gang, Four, Holm, Siluet, Lek city case, Stiff Bones, Saltfield, Yasen&Friends.

Община Бургас благодари за логистичната подкрепа на Мариана Добрева от група „Силует“ и всички останали съмишленици, които помагат това хубаво събитие да го има всяка година.

Следвай ме – Култура

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles