23.6 C
София
вторник, април 16, 2024
spot_img

Жена измъти патенце в сутиена си

Жена измъти патенце в сутиена си. Звучи невероятно, нали?! Тя обаче е истинска. За нея разказва вестник „Метро“. Ето как се случило всичко.

Децата на калифорнийката Бетси Рос намерили пукнато яйце в парка и я помолили да го спасят. Грижовната майка използвала сутиена си като инкубатор и след 35 дни се излюпило патенце.
Преди да се реши на тази смела стъпка, Бетси се обадила по телефона на приют за животни, но й казали, че не могат да й помогнат. Тогава тя положила яйцето в сутиена си и търпеливо започнала да го мъти.
Г-жа Рос пускала в интернет снимки на импровизирания си полог на различни етапи от процеса. Накрая Бетси публикува съобщение, че патенцето се е родило преждевременно и все още било свързано към жълтъка.
Новата майка на пернатото използвала салфетка, напоена с антибиотик, с която натърквала пъпната връв и коремчето на птичето два пъти дневно. За голяма изненада патенцето оживяло.
Бетси носела голям размер сутиени и не било проблем едната чашка да послужи като инкубатор. Когато отивала да се къпе, на смяна идвал съпругът й, който притискал яйцето до тялото си. Когато се излюпило, пухкавото животинче било кръстено Тоун.

Следвай ме – Шоу / Хоби

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles