19 C
София
неделя, септември 8, 2024
spot_img

Журналистът Иван Гарелов е приет в „Пирогов“

Той е с тежка черепно-мозъчна травма, претърпял е инцидент в курорта „Свети Влас“

Емблематичния журналист и създател на „Панорама“ Иван Гарелов е приет по спешноств „Пирогов“, съобщиха негови близки. Първоначално той е закаран в универснитетската болница в Бургас (бивша Окръжна), където го поемат неврохирургът д-р Светослав Тодоров и целият екип на отделение “Реанимация”.  Оттам обаче решават, че е по-двобре той да бъде закаран в столицата.

81-годишната безспорна телевизионна звезда и анализатор е с черепно-мозъчна травма. Той я е получил в курорта „Свети Влас“, където той почива всяко лято от няколко години насам. Там той е пишел поредната си книга “За какво мечтаят жените”.

„Към момента той е настанен в неврореанимацията. Екипът прави всичко необходимо“, бяха лаконични от спешната болница „Пирогов“ без да се ангажират с прогноза за състоянието му.

Иван Гарелов започва работа в българската национална телевизия през 1972 г., първоначално е репортер. След това 21 години води популярното публицистично предаване „Панорама“. След 2000 г. работи в Нова телевизия, в bTV и в ТВ7. През последните години пише книги. На Ивановден тази година той представи новата си книга „Тук Хемингуей никога не е бил“. В момента, в който се е случил инцидента в „Свети Влас“, е работил върху най-новото си книга. През април миналата година след кратко боледуване почина съпругата на журналиста Донка Стамболийска.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles