14.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
spot_img

Започва фестивалът „Здравей, Здраве!“ в Ямбол

Четвъртото издание на фестивала „Здравей, Здраве!” се открива днес в Ямбол. Той ще продължи до 14 април, съобщиха от общината.

Организатор е Обществена Фондация „Мостове над Тунджа“ –  Ямбол, а съорганизатор на инициативата е Спортно студио „Inspire“ в града. Събитието се провежда със съдействието на община Ямбол. Мотото на „Здравей, Здраве!“ – Ямбол 2019 е „Дървото на живота, корените на рода“.

Каузата на фестивала е да популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. Целта е да се създаде информираност и да се провокира интерес у хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение.

Тазгодишното издание на фестивала отново предлага срещи с различни лектори и широка гама от практики за здраве и личностно усъвършенстване.

По време на събитието са предвидени базари и работилници на открито около фонтана в градския парк, както и занимания по пилатес-техника, йога на смеха, акройога, зумба и др.

„Здравей, Здраве!“ – Ямбол 2019 ще се проведе в съботния и неделния ден в Градския парк. Откриването е днес от 17.30 часа в Художествена галерия „Жорж Папазов“ със спектакъла „Мо и Дървото на Желанията“ с Момера Здравкова .

Следвай ме – Здраве

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles