10 C
София
вторник, април 23, 2024
spot_img

Започна VII Национален Пациентски Спортен Фестивал „Играй с мен“

Започна VII Национален Пациентски Спортен Фестивал „Играй с мен“. Той продължава и утре в Спортния комплекс на Техническия университет София. Това съобщиха Алианса на трансплантираните и оперираните АТО „Бъдеще за всички“, който е организатор на традиционната ежегодна проява. Тя се осъществява с подкрепата на Пациентските организации „Заедно с теб“, Столичната община, Спортната федерация на трансплантирани, диализирани и оперирани, Федерацията „Бадмингтон”, Къщата за зависимости „Билани”, Асоциацията на пациентите със сърдечно-съдови заболявания, Асоциацията за детско и женско здраве „Усмихни се“, Институтът по иновации и Алиансът на хората с редки болести.

VII-ят Национален Пациентски Спортен Фестивал „Играй с мен“ се провежда в спортове бадминтон, шах, тенис на маса и дартс.

 След откриването на игрите днес в 13.00 часа края на първия етап от състезанията ще продължи до 18.00 часа. Утре, 14 април, от 9.00 часа започват полуфиналите и финалите. Краян на състезанията е в 12.00 часа, а веднага след това ще започне и награждаването.

Следвай ме – Общество

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles