Игнат взриви дамите в социалните мрежи

Варненка пусна питане дали го познават, представял се за летец, но често искал пари от жена, за която казвал, че ще се ожени

Някой си Игнат, представящ се за летец, ни по-малко, ни повече, взриви интереса на дамите в социалните мрежи. Името му за броени часове днес обиколи десетки, че и стотици жени, които видимо заинтригувани от историите, свързани с него, не спираха да пишат отзиви, коментари и да споделят лични истории, подобни на тази, разказана за него.

А тя, историята тръгна от варненка, която публикува снимките му, с питане, знае ли го някой, тъй като нейна приятелка щяла да се омъжва за него. Тя обаче, на свой ред, като близка, се чувствала длъжна да разбере повече за лицето Игнат, представящго се за летец, тъй като у нея споменатата персона възбуждала определени въпроси. Те били породени от факта, че мъжът, който твърди, че е летец искал често пъти пари от нейната приятелка. Затова тя искала да я предпази, да не попадне с схемата на „Опасен чар“.

Минути след въпроса на дамата и публикуваните снимки последваха унищожителни коментари. Накратко, те се изразяваха в това, че става дума за измама. Някои дори конкретизираха, че познават лицето, че и на други е искало пари, представящо се за това, което не е. Една жена дори разказа, че преди време въпросният Игнат работел в свинеферма. Друга пък сподели, че преди години бил във фирмата, в която била и тя. При командировка в една от прибалтийските държави мъжът заявил на партньорската фирма, че е обран. Оттам му дали сума, за да покрие разходите си, които впоследствие били вписани, като разход, на предприятието, което го е изпратило в командировка. В резултат въпросното лице било освободено от работа при завръщането си в България.

Такива и куп други истории продължават да пишат жените под публикацията на разтревожената варненка за предстоящия брак на приятелката си с Игнат летеца, който често й искал пари. Дали мъжът е наистина Игнат, летец ли е, вдига ли самолета и въобще какъв е той, трудно някой може да каже със сигурност при толкова много познавачи на неговат история. Ние само можем да напомним на дамите, пък и на господата, че по света и у нас съществуват измами с фалшиви профили и сърцераздирателни истории и любови, целящи само едно – измъкване на крупни суми пари. И така, да внимаваме с кого общуваме в мрежата. Иначе, що се отнася до любовта, за нея няма граници, още по-малко биха й попречили добронамерени приятелки. Важно е тя да е истинска и безкористна. Бъдете здрави, обичайте, но и не забравяйте да сте разумни!

Exit mobile version