18.1 C
София
петък, март 29, 2024
spot_img

Израелска компания продава 3D пържоли (Видео)

Първите разфасовки са от „агнешко” и „телешко”, вече ги сервират във високозвездни ресторанти в Нидерландия, скоро и в САЩ

Израелската стартъп компания Redefine Meat ще започне да предлага 3D отпечатани растителни „месни“ продукти в избрани ресторанти от висок клас в Европа. Това обявиха от компанията, като поясниха, че първите разфасовки от „месото” ще на телешко и агнешко.

Фирмата-производител твърди, че с новия асортимент е „разбира свещения Граал в семопроизводството, като създава алтернативната месна индустрия“.

Гамата от продукти на Redefine Meat, наречена New Meat, вече включва всички видове разфасовки, включително бургери, колбаси, агнешки кебап и телешко мляно месо. Ястия, приготвени с продуктите, ще станат достъпни в ресторанти като Marco Pierre White’s Steak Houses в Обединеното кралство, верига от 22 заведения за хранене, създадена от знаменития готвач Марко Пиер Уайт; в индийския ресторант Brigadiers, също в Обединеното кралство; и в ресторантите със звезда на Мишлен Ron Gastrobar в Нидерланция на холандския готвач и Рон Блау.

В Израел ястия с продукти на Redefine Meat се продават в около 150 ресторанта и заведения, според компанията, включително кафе-бар и хотел Montefiore в Тел Авив. Компанията работи по стартирането в САЩ и Азия.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles