Изчезналата Биляна е намерена мъртва (Обновено)

31-годишната майка на две деца е открита в двора на църква, паднала е от 7-я етаж на съседна сграда на ул. „Пиротска“ в София

Изчезналата Биляна Петрова, майка на две деца, е намерена мъртва (виж ТУК). Тялото й е открито около 14.00 часа днес. От столичната полиция са обясниха за „24 часа“, че жената е била оставена на лечение в Центъра за психично здраве „Проф. Н. Шипковенски“. Именно оттам първи подали сигнала за изчезването на 31-годишната жена. Малко след това в полицията се обадил и съпругът Мартин.

Приятелка на Биляна пък разказала пред криминалистите, че жената споделяла, че след раждането на второто си дете имала самоубийствени мисли.

„Търсенето се прекратява. За съжаление закъсняхме и не успяхме да я открием навреме. Благодаря на всички отзовали се“, написа във фейсбук Ангел Ангелов, който пръв написа в социалната мрежа за издирването на 31-годишната жена. Тялото е било открито на столичната улица „Пиротска“ №12. Тя се намира на метри от Центъра за психично здраве „Проф. Н. Шипковенски“. Жената е снимана от камера да влиза сама в сградата на ул. „Пиротска“. Там има стаи под наем. Проверява се дали е наела някоя от тях. След фаталния скок – сградата е на 7 етажа, е паднала в двора на близка църква.

Exit mobile version