8.2 C
София
вторник, март 19, 2024
spot_img

Китайски котарак стана ученик

Китайски котарак стана ученик въпреки първоначалната съпротива на стопанката му. Ба Дун, както е името на домашния любимец, дълго се умилквал на стопанката си, за да не го оставя сам, когато тръгва на школо и накрая постигнал своето, пише вестник“Метро“.

Името на четириногото означава приблизително осем ястия. Неговата кака, ученичката Уън го нарекла така заради огромния му апетит. Котаракът е от късокраката порода манчкин, отличаваща се с висок интелект.

Ба Дун всеки път преди тръгване на стопанката си се впивал в краката й. Госпожица Уън един ден просто не издържала и взела котарака със себе си и го вкарала в клас. Паркирала го в пространството за учебници под чина. Ба Дун се кротнал и през цялото време стоял мирен, без да гъкне.

Видео с прилежния писан – ученик беше пуснато в китайския вариант на ТикТок. То за нула време събра невероятен брой харесвания и около 300 милиона гледания.

Учителят изобщо не разбрал за неканения посетител, а и едва ли би се разсърдил на подобно прилежно присъствие, пише вестникът.

Следвай ме – Хоби / Шоу

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles