13.8 C
София
събота, април 20, 2024
spot_img

Коледни реклами, които докосват сърцата (ВИДЕО)

Вярвайте в по-доброто утре

За четвърта поредна година Австрийската банкова група Erste докосва сърцата на хората с красива анимационна реклама за предстоящите празници. „Вярвай в утрешния ден“ е кратък анимационен филм, който се фокусира върху създаването на по-добро бъдеще за нашия свят, а оттам и за бъдещите поколения.

„Тази година нашето послание е: да вярваме в себе си и в бъдещето. „Точно като Джейкъб в рекламата, който е изправен пред избор всеки ден, докато търси начини да подготви света възможно най-добре за неродената си дъщеря и няма търпение да се срещне с нея.

„Бъдещето ще бъде предизвикателство за всички нас. Ще трябва да преосмислим действията си, да търсим алтернативи, да предизвикаме себе си и да узреем чрез нашия опит. „Нека вярваме в по-доброто утре“, каза Erste в изявление.

Коледната реклама на Teleflora също докосва сърцата ни, напомняйки ни за любимите ни баби. Видеото проследява малко момиченце на име Ела, което получава цветя като подарък от баба си и си мисли, че и този празник няма да й гостува. Макар и Ела обича подаръка и го носи със себе си навсякъде, тя не може да скрие, че й липсва любимата баба.

В крайна сметка ще получите още по-добра изненада. „Изпратете на близките нещо, което ще обичат, почти толкова, колкото обичат вас“, се казва във видеото.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles