12.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
spot_img

Концерт в подкрепа на кампанията за европейските избори

Бюрото на Европейския парламент в България организира на 21 април 2019 г., неделя, от 19 ч. в София Лайв Клуб концерт „Избери своето бъдеще!“ в подкрепа на кампанията за изборите за Европейски парламент на 26 май. Концертът се организира със съдействието на сдружение „Избери България“.

На сцената на София Лайв Клуб в неделя, 21 април, в подкрепа на кампанията за европейските избори  #ТозиПътЩеГласувам  ще излязат Стефан Вълдобрев, Графа, Михаела Филева, Михаела Маринова и Рафи.  Кампанията на Европейския парламент „Този път ще гласувам“ е институционална и нейната основна цел е да насърчи по-високата избирателна активност на европейските избори през месец май.

Входът е свободен, но е необходимо да вземете предварително безплатни пропуски от Информационния център на Европейския съюз в Дома на Европа, ул.“Раковски“ 124, София или от София Лайв Клуб. Всеки има право да вземе до два билета и те ще бъдат раздавани до изчерпване на местата.

Работното време на Информационния център е от понеделник до петък от 10:00 до 13:00 ч. и от 14:00 до 17:00 ч., а в събота: от 11:00 до 15:00 ч.

В София Лайв Клуб можете да получите безплатни пропуски след 18 ч. в четвъртък, петък и събота.

Очакваме ви на музикална Цветница в подкрепа на кампанията за европейските избори „Този път ще гласувам!“.

Следвай ме – Общество

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles