10.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
spot_img

Куче изгубило паленцата си осинови три котенца

Куче, изгубило всичките си бебенца, е намерило утеха в осиновяването на три осиротели котенца, пише в. „Дейли стар“.

Трогателната история на Джорджия – женска от смесена порода, която е приела като свои останалите без майка котенца, и ги обгрижва старателно, е споделена от основателката на приюта Съншайн Дог Рескю Анита Оса.
Джорджия е намерена самотна и в напреднала бременност на бензиностанция и е доведена в приюта, намиращ се във Финикс, Аризона. Въпреки положените усилия от служителите, кученцата й се раждат преждевременно и не оцеляват, оставяйки майката потънала в скръб.
„Беше толкова тъжно да я гледаме как търси бебетата си и дори разкъсва легълцето си в опит да ги намери“, разказва Анита Оса.
След като не получава отклик на призива за кученца във Фейсбук, Анита за щастие успява да намери три осиротели котенца за скръбната майка.
В затрогващо видео, споделено от приюта, се вижда как Джорджия с обич се грижи за котешките бебенца, сякаш са нейни собствени – ляга по гръб, за да могат да сучат, внимателно си играе с тях и им позволява да се катерят по нея.
„Удивително е как котенцата бързо я успокоиха“, допълва Анита Оса.
Споделеното видео радва любителите на котки и кучета. Много от тях казват, че Джорджия е невероятна майка и заслужава да намери дом, в който за самата нея да бъдат полагани грижи.

Следвай ме – Хоби / Шоу

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles