11.5 C
София
вторник, април 23, 2024
spot_img

Лепа Брена инвестира в производството на чорапи (Видео)

Легендата на югофолка Лепа Брена е решила да започне нов собствен бизнес. След като двамата със Саша Попович продадоха продуцентската си компания „Гранд Продакшън“ за 30 милиона евро, певицата смята да инвестира в своя модна линия.

Марката й ще бъде представена през пролетта и ще предлага чорапи и чорапогащници за нежния пол, информира blic.rs.

От месеци тя провежда множество срещи с хора от браншa, които са експерти както в материалите, така и в дизайна, и най-вероятно ще представи марката си на публиката през пролетта.

“Лепа реши да инвестира малко капитал в производството на дамски чорапи. В разговор с много хора от този бизнес тя разбра, че досега никой не е правил това, затова иска да бъде първата публична личност, която пуска на пазара дамски чорапогащи и други продукти, изработени от този специфичен материал. Засега всичко е настроено и продукцията се тества, а първите екземпляри скоро ще бъдат направени. Особено й хареса този бизнес, защото е свързан с шиене и избор на материали. В кръвта й е, защото майка й обичаше да шие, затова често правеше костюми за концертите си. Самата Брена често е участвала в направата им и е подбирала материали с майка си”, обяснява източник, близък до музикалната звезда.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles