13.8 C
София
събота, април 20, 2024
spot_img

Лондонския клуб Annabel’s с Коледна украса от захарни декорации и кристали Сваровски

Лондонският клуб Annabel’s, известен със своите фантастични сезонни изложби, се завръща отново тази Коледа с нова фасада от меденки, създадена в сътрудничество със Swarovski. Преосмислената къща която е украсена с захарни декорации и кристали Сваровски, е празник на „традициите, чудесата и ритуалите на сезона“.

Главната фасада е украсена с милиони кристали Swarovski в цвят карамел, с добавена нотка на „глазура“, направена от ръчно изваяни и кристални фибростъкло. Колоните, обрамчващи входа, са обвити в изумрудени и прозрачни кристали, с огромна фигурка на Дядо Коледа от Сваровски, готова да посрещне гостите . На самите прозорци се сложени емблематичните Swarovski Swans.

Говорейки за новата фасада Татяна Харчилава, която е креативен директор на Annabel, коментира: „Коледния сезон е великолепно време на годината в Annabel’s, тъй като обхваща всичко, което обичаме в клуба. След година, в която не можахме да празнуваме, ние сме изключително щастливи, че си партнираме със Swarovski, за да създадем нашия най-амбициозен и богато украсен спектакъл досега. Обединявайки световете на нашите два бранда, фасадата ще блести ярко над Бъркли Скуеър като искряща радост. Джована Енгълберт, креативен директор на Сваровски, също добави: „Имахме най-голямото удоволствие да оживеем свят от мечти и въображение. Като дете винаги съм си представял как влизаме  в къщичка от меденки а сега имахме и възможността да кристализирам такава, ми доставя най-голямата радост – надявам се тази фасада да събира хората и да напомня за чудесата на празника.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles