10.2 C
София
четвъртък, април 18, 2024
spot_img

Меган Фокс се е сгодила (ВИДЕО)

Меган Фокс и Машин Гън Кели се запознаха през 2020, докато тя снимаше филма „Midnight in the Switchgrass“. Те обявиха, че са заедно през лятото на същата година, след като актрисата се появи във видеото към песента му „Bloody Valentine“. Наскоро красавицата каза, че той е сродната ѝ душа и двамата веднага са усетили специалната връзка, която имат помежду си.

35-годишната звезда от „Трансформърс“ е казала „да“ на приятеля си Машин Гън Кели. Актрисата и 31-годишният певец, чийто истинско име е Колсън Бейкър, споделиха щастливата новина в Instagram профилите си. 

„През юли 2020 г. седяхме под това банaново дърво. Помолихме се за магия. Несъзнаващи за болката, с която ще се сблъскаме заедно за толкова кратък период от време. Несъзнаващи за работата и жертвите, които връзката ни би изисквала от нас, но опиянени от любовта. И кармата. Някак си година и половина по-късно, след като минахме заедно през ада, след като се смях повече, отколкото някога съм си представяла, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него. И точно както във всеки живот преди този, и както във всеки живот, който ще го последва, аз казах да. И след това пихме от кръвта един на друг“, написа Фокс в социалната мрежа.

https://www.instagram.com/tv/CYpcFruB2UB/?utm_source=ig_embed

Кели пък обясни избора си на пръстен: „Знам, че традицията е да се подари пръстен с един камък, но с бижутера Стивън Уебстър решихме да са два: смарагд (нейният рожден камък) и диамант (моят рожден камък), които се събират като две половини на една и съща душа, образувайки неясното сърце, което е нашата любов. 11.01 2022“, написа той.

Актрисата е майка на 3 деца – Бодхи, Ноа и Джърни. Всичките са от бившия ѝ съпруг Брайън Остин Грийн, с когото официално се разведоха през 2021.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles