20.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
spot_img

Монахинята „Гласът на Италия“ стана сервитьорка (ВИДЕО)

Кристина Скучия от Сицилия вече практикува тази професия в Испания, обяви, че се е отказала от пеенето

Монахиня, която спечели „Гласът на Италия“ през 2014 г., стана сервитьорка в Испания. Тогава Кристина Скучия от Сицилия завладя зрителите, а сега отново ги смая, като зави, че се е отказала от пеенето и избира да работи като сервитьорка в Испания, съобщава The Guardian. 

На кастингите към шоуто през 2014 г. тя представи изпълнение на хитовата песен „No One“ на Alicia Keys.

Кристина Скучия, която по това време бе монахиня в Милано, спечели шоуто с изпълнението си към песента „What a Feeling“ от филма „Flashdance“. По-късно тя продуцира албум, който дава на папа Франциск и включва кавър версия на „Like a Virgin“ на Мадона.

Талантът ѝ дори привлече похвали от някои италиански кардинали, но осем години по-късно 34-годишната жена обяви в италианско предаване, че повече няма да бъде монахиня.

На високи токчета и с червен панталон, с пиърсинг на носа и дълга тъмна коса, тя сподели, че „иска да слуша сърцето си“. „Промяната е знак за еволюция, но винаги е страшна, защото е по-лесно човек да се закотви към сигурността си, вместо да се съмнява. Има ли правилно, или грешно?“, заяви тя.

Да не бъде повече монахиня е решение, което психолог ѝ помага да вземе. Това според нея не означава, че се е отказала от вярата си и че тя ще продължи да преследва мечтата си за музикална кариера. „Избрах да следвам сърцето си, без да мисля какво биха казали хората за мен.“

Скучия каза, че сега живее „с усмивка“ в Испания, където работи като сервитьорка.

Изпълнението на 34-годишната жена  през 2014 г. бе подкрепено от група монахини, но и получи остри критики от по-традиционните фракции на италианската католическа църква.

„Кристина достигна високи нива на слава, тя получаваше обаждания от цял свят, но и също някои критики, които вероятно я оставиха в състояние на объркване“, казва източник на църквата тогава.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles