15.1 C
София
четвъртък, март 28, 2024
spot_img

Настойка от рукола и дамяна бори еректилната дисфункция

Екстрактът от тях спасява жените от фригидност

Доскоро необичайната за българската трапеза салата рукола се оказва изключително полезна за сексуалното здраве и на двата пола.

Настойката от нея, примесена със сок от билката дамиана е лидер сред природните афродизиаци. Екстрактът от тези зеленини помага много при проблеми с еректилната дисфункция при мъжете, използва се и за лечение на млади жени, страдащи от фригидност.

За целебната настойка са необходими 0,5 литра водка (спирт 40%), дамиана – 30 г и шепа листа от рукола. Растенията се накисват в спиртната напитка и престояват една седмица на тъмно. След това течността се прецежда, а тревите се заливат с охладена (предварително кипнала) вода – 150 мл. След още една седмица получената течност се прецежда и се прибавя към спиртния извлек.

От нея се приема три пъти в денонощието по половин чаена лъжичка.

Това средство не бива да се прилага, ако се прият лекарства за лечение на захарен диабет!

Ако провеждате лечението през есента, е добре да похапвате плодове, зреещи в този сезон, които се смятат за естествени афродизиаци. Един от тях е гроздето. Тази му сила се дължи на съдържащите се в него витамини от група В и магнезий.

Обеленият и натрошен нар залейте с плодов ликьор. След като предстои 2-3 часа той се превръща в истинска еротична бомба.

В Древна Елада за подсилване на половата мощ мъжете са яли смокини.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles