22.8 C
София
петък, март 29, 2024
spot_img

Пожар изпепели дома на многодетно семейство (СНИМКИ)

Хората са нуждаят от финансова помощ и работеща печка за готвене

Пожар изпепели дома на многодетно семейство от Мездра, съобщихахора от града. Огънят е лумнал на 16 януари т.г., но кошмарът още преследва хората. Пламъците са тръгнали от вън и проникнали в мазето. За кратко време бе обхванали цялата къща. по това време семейството било на пазар във Враца.

Когато хората са се върнали, полици и пожарникари разбивали външвната врата, за да проверят дали няма човек в сградата. Огнеборците угасили огъня, но цялата покъщнина е изгоряла, а стените опушени от пламъците. От семейството разказаха, че нямат спестявания. Мъжът е военен пенсионер, а жената му е безработна.

Средствата от пенсията им стигат, колкото да посрещат ежедневните нужди Семейството е с четири деца, три момичета и едно момче, на възраст 8, 17, 19 и 23 години. Децата са много добро възпитани и гледат по всякакъв начин да помогнат на родителите си. Имат нужда от  финансова и морална подкрепа. Във момента се нуждаят от финансова помощ, строителни материали, печка или котлон за готвене и др.

Ако някой иска да помогне на това семейство, може да се свърже с членовете му на телефон 0886881908 или да им окаже помощ финансово по сметка

Цветана Вълчева Тодорова

IBAN      BG62CECB979040G0141100

Централна Кооперативна банка

Снимките са предоставени от семейството.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles