8.2 C
София
събота, април 20, 2024
spot_img

Приятел от Женския пазар

На 2 юли 2017 г. (неделя) от 10.00 ч. до 13.00 ч. на Женския пазар в градинката на ъгъла на ул. „Лозенград“ и ул. „Стефан Стамболов“ в столицаща ще се проведе инициатива от кампанията „Подари си приятел“, организирана от „Пазари Възраждане“ ЕАД и Общинско предприятие „Екоравновесие“.

Кучетата от приюта в Горни Богров не се различават по нищо от домашните любимци. Също като тях те имат нужда от разходки, игри, ласки, внимание и любов. Да променим съдбата им – вината е само в нас. Отворете сърцата си за тях, проявете доброта!

На Женския пазар всички, които търсят истински верен приятел могат да се запознаят с 4 от 1400-те им приятелчета, за които се ежедневно се грижат служителите и доброволците от приюта в Горни Богров. Повечето от тях са невероятно добродушни и социални. Голяма част някога са били домашни любимци, после изгубени, някои изхвърлени на улицата или изоставени в приюта. Всички те очакват да открият своя дом, магията на приятелството и да покажат какво е безрезервната любов – любовта на кучето към човека.

 

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles