15.1 C
София
четвъртък, март 28, 2024
spot_img

Роди се яре с половинметрови уши (ВИДЕО)

То стана звезда в Пакистан, стотици се редят на опашка пред дома на стопаните му в Карачи, за да го видят

Яренце с половин метрови уши се роди в Пакистан и стана звезда, предаде ДПА.

Стотици хора се редят на опашка в Карачи, за да видят животичето, което носи името Симба. Телевизионни предавания канят животното за специален гост, а потенциални купувачи предлагат на собственика хиляди щатски долари.

Животновъдът Мохамад Хасан Нареджо разказва, че ярето се родило в неговата ферма на 4 юни и още тогава ушите му били дълги 46 сантиметра.

“Със семейството ми не можехме да повярваме на очите си в самото начало. Бяхме толкова развълнувани“, споделя той. Малко повече от месец след раждането на Симба, ушите вече достигат 56 сантиметра и са много по-големи от ръста на животното.

„Част от тях докосват земята, когато Симба ходи“, разказва собственикът. Той обаче намира решение на проблема – прибира ушите на ярето в специална торба, поставена на врата на животното.

Животът на цялото семейство се променил след раждането на животното с необичайно дълги уши.

“Домът ми се превърна в най-известното място в Карачи. Участвал съм в поне дузина телевизионни предавания и давам множество интервюта за вестници и в телевизионни предавания всеки ден”, разказва собственикът.

Животновъди от Саудитска Арабия, Оман и Бахрейн предлагат хиляди щатски долари, за да купят Симба. “Не искам да продавам моето бебе”, заявява пакистанецът.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles