18.1 C
София
петък, март 29, 2024
spot_img

Случаите на Covid-19 и последствията му в реално време

WORDOMETER публикува в реално време как се движи заболеваемостта и смъртността от Covid-19 във всяка държава. В таблицата, която се актуализира постоянно, ще откриете и новорегистрираните, и новите смъртни случаи за всяка страна. Вижте ТУК.

„Следвай ме” Ви пожелава да сте здрави! Да сте отговорни към собственото си здраве и това на хората около Вас! Оставаме заедно с повече информация и практични съвети за ръчна изработка, хоби, гурме и стил. На e-mail: sledvayme.net@mail.bg  очакваме Вашите предложения какво искате да прочетете.  

 Ще се опитаме да направи по-интересно и забавно времето Ви, прекарано у дома по времето на извънреното положение и ограничените контакти заради коронавируса. Мислете за момента, когато ще можете да излезете отново без маска и без страх, да пиете кафето си с приятели, да отидете на кино, концерт и театър. До тогава обаче бихме могли да свършим куп неща, за които не сме имали време. Бихме могли да общуваме повече със семействата, с децата, да им помогнем да наваксат някои пропуснати уроци. Времето на вируса можем да превърнем в нашето време за себе си.

„Следвай ме” Ви пожелава да сте здрави Вие и Вашите близки!

Следвай ме – Общество

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles