10.2 C
София
петък, март 29, 2024
spot_img

Татяна Попова: Най-важното е да оцелеем в трудни времена

”Само двама  са освободените от работа в моята фирма от  всичките 313 служители”, казва собственик на  веригаата магазини “АВАНТИ”

От: Наташа Войкина, Враца

Сред пика на регистрираните  безработни в България през последните дни има и оцеляващи и работещи  в тежката криза вследствие на пандемията от COVID-19  производства и фирми  Една от тях е веригата магазини  „АВАНТИ”, чийто собственик е Татяна Попова. Нейни са  складове и магазини в столицата и страната, включтелно в големите градове Варна и Бургас – общо 40 обекта. Има и на франчайз в други селища. Къде е най-близкият до вас можете да видите ТУК и ТУК.

За “ Следвай ме” тя заяви:

Слава на Бога, при нас всичко е наред! Всички сме на работа, нямаше  освободени  до вчера сред 313 – те служители на магазините  и складовете ни. Смятам, че всички сме разумни хора и осъзнаваме, че най-важното е сега да оцелеем в това трудно време. Осъзнаваме, че това не зависи от никого от нас. Трябва да се подкрепим в кризисната ситуация, за да се преборим заедно и да се справим с голямото предизвикателство.

Само, че вчера уволних, за съжаление, две от тях в един от магазините в София. Едната бе проверяващ контрол, другата- управителката на обекта. Бяха заловени , че са изтрили срок на годност на детски шоколад “Милка”.Това е престъпление! И то жени-майки! Потресена съм. Сега търся още хора  за работа! Очевидно в тези тежки времена ще излязат наяве лошите хора.

Икономическата криза ще е ужасна и затова е нужно да сме обединени, за да няма сътресения и всички да запазят работните си места. Дано до края на годината се върнем към нормалния си ритъм на живот”.

Преди дни Попова, която е вярваща и черкуваща се православна християнка, дарител на Църквата в различни благородни инициативи и православни каузи, включително и благоустрояване  на храмове и манастири е накарала служителите си  да сложат  по едно кръстче на вратата  на всеки магазин.

За желаещите  клиенти се предлагат доставки на различни храни и  напитки по домовете.

От години Татяна Попова помага  безкористно за лечение на  нуждаещи се  хора, включително деца, както  на  изпаднали в беда. Много е трудно, почти невъзможно е да се разбере това, защото го прави скромно и от сърце.

”Не обичам, както подобава на православен християнин, да се шуми за доброто, което  правя. Достатъчно е, че Бог ми дава сили и възможност да помагам. Това ме радва!”, подчерта Попова в заключение.

Следвай ме – Общество

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles