11.8 C
София
петък, април 19, 2024
spot_img

Учени: Любовната игра е ненужна, следва разочарование

Продължителната любовна игра е безсмислена и ненужна. Не си струва да се чака 30 минути в сладострастие, защото разочарованието е неизбежно, предупреждават британски сексолози. Очакванията рядко се оправдат, твърдят те.

Заключенията им се основават на проучване сред 4 500 британци. Оказало се, че само 30 % от запитаните гледат реално на интимните неща и оценяват правилно възможностите на своите партньори. Повечето от мечтателите са тези, които имат любовна игра не по-малко от половин час.

Като теглили чертата под отговорите, британските сексолози стигнали до извода, че за нея са достатъчни не повече от 18 минути, като от тях 10 минути отиват за ласки и прелюдия.

Те са категорични, че продължителните занимания със секс водят до разочарование както от партньора, така и от нас, самите.  Освен това, съдейки по отговорите на зададените от тях въпроси се оказало, че по-неудовлетворени в сексуален план са жените. Те се безпокоят, че ако мъжете достигат до оргазъм прекалено бързо, те трябва да симулират удоволствие. На свой ред обаче, мъжете не се безпокоят особено от този проблем. За тях непродължителната сексуална игра е напълно нормално нещо, просто трябва да се свърши това, за което двойката е в леглото.

 

 

Следвай ме – Здраве

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles